Peotoidud  » Lihavõtted

Sidruni-tüümianikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Itaaliapärase pikantse sidrunikana juurde paku sidruniviile ja keedetud riisi või kartuleid. Meega maitsestatud veinikastmes kanaroog valmib kiirelt ja lihtsa vaevaga.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit Küpsetamiseks 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
* Lõika iga filee kolmeks tükiks ja veereta neid jahus.
* Kuumuta pannil õli ja pruunista fileetükke mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.
* Riivi juurde sidrunikoor ja pressi mahl.
* Lisa hakitud tüümian, vein ja mesi.
* Hauta, aeg-ajalt segades, kaane all 10 minutit.
* Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada.
*Serveeri kohe sidruniviilude ja riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit007 31.dets 2010 13:22
Lihtne ja maitsev
1