Peotoidud  » Lihavõtted

Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Kiiresti valmiv argiroog, mida võid serveerida kartulite või kartulipüreega. Huvitava maitse annab toidule apelsinimahl.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit Küpsetamiseks 25 minutit

Kogus: 4 portsjonit
* Kuumuta ahi 200 kraadini.
* Kuumuta pannil õli ja või ning pruunista kanafileesid mõlemalt poolt mõni minut.
* Tõsta fileed pannilt ahjuplaadile ning maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.
* Küpseta ahjus 15 minutit.
* Haki sibul ja prae mõni minut pannil.
* Lisa hakitud peekon ja jätka praadimist.
* Lisa jahu ja prae veel hetk.
* Lisa vähehaaval ja pidevalt segades puljong ja apelsinimahl, kuni segu pakseneb.
* Sega juurde herned ja hakitud petersell.
* Lisa broilerifileed ja serveeri koos keedetud kartulite või kartulipüreega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
inell 07.märts 2009 01:47
See oli väga hea! Apelsini kaste sobib ideaalselt ja kartulipudruga on see ideaalne! Kana lõikasin küll tükkideks ja vähem sibulat. See ahjus jamamine on mõttetu, praadisin kanatükid kohe pannil, siis ei kuiva ära.
tsypy 08.apr 2006 20:10
kindlasti väga maitsev
1