Peotoidud  » Lihavõtted

Kana apelsinidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hispaania köök Autor: Paprika
Kanaroog Hispaania rahvusköögist. Mahlane ning kerge valmistada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1 suurem kana
3 apelsini
2 tomatit
1 porgand
1 roheline paprika
1 mugulsibul
oliiviõli
maisijahu
punast kuiva veini
kanapuljongit
musta pipart
soola
Kana täita kõigepealt apelsinilõikudega, seejärel hakitud köögiviljadega.
Panna kuumuskindlasse nõusse, lisada veidi oliiviõli, valada peale vein, kanapuljong ja ühe apelsini mahl.
Maitsestada soola ja pipraga ning küpsetada 45 minutit 180-kraadises ahjus.
Küpsenud kana tükeldada.
Tekkinud kaste paksendada maisijahuga ja valada kanatükkidele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa