Peotoidud  » Lihavõtted

Kana tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hispaania köök Autor: Paprika
Tomatid, oliiviõli ja vein toovad killukese Hispaania päikesest ka sinu kööki.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1 kana
4 tomatit
2 küüslauguküünt
oliiviõli
1 sl sinepit
oreganot
äädikat
1 kl valget kuiva veini
musta pipart
jämedat soola
Kõigepealt valmistada peeneks tambitud segu 0,5 sl sinepist, 4 pipraterast, küüslaugust ja äädikast. Valada segu pannile ja selle peale panna soolaga sissehõõrutud kana. Ülejäänud sinepiga määrida kana seestpoolt. Tomatid laduda kana ümber, eelnevalt teha neile kahvliga augud sisse, et mahl välja imbuks. Küpsetada kana ahjus 180 kraadi juures 1 tund. Umbes 30 minutit pärast küpsetamise algust lisada vein ja oregaano. Et kana ära ei kuivaks, lisada vett või aedviljapuljongit. Küpsenud kana tükeldada ja asetada vaagnale, ümberringi panna kooritud tomatid ning valada üle küpsemisel tekkinud leemega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa