Peotoidud  » Lihavõtted

Suupisted päikesekuivatatud tomati ja tuunikalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat
Krõbeda põhja ja mahlase tuunikalatäidisega suupisted maitsevad parimalt soojana.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kuumuta ahi 225°C-ni. Rulli tainas kergelt jahusel laual laiali. Lõika tainast terava noa või tainakettaga 4 x 4 cm suurused tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega omavahel tuunikalakonserv, hakitud päikesekuivatatud tomatid, toor- ja parmesani juust, kuubikuteks lõigatud mozzarella ja basiilik. Tõsta segu teelusikaga tainaruutudele. Pintselda üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 10 minutit. Antud kogustest saab 20 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
(nimetu) 29.mai 2008 09:02
Super!
1