Peotoidud  » Lihavõtted

Belgia õllekalkun

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev kalkunipraad ahjuõunte ja kartulipüreega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Hõõru kalkun üleni sisse soola ja pipraga. Sulata 75 g võid paksupõhjalise keedunõu põhjas. Pruunista kalkun üleni, seda perioodiliselt ringi keerates. Tõsta välja. Kuumuta jahu võis läbi, lisa tomatipüree. Lisa peene nirena õlu, pidevalt segades. Tõsta kalkun õllekastmesse, lisa loorber ja tüümian ning ülejäänud või. Kata kaanega ja hauta väga madalal kuumusel umbes 2 tundi. Serveeri prae juurde ahjuõunu ja kartulipüreed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa