Peotoidud  » Lihavõtted

Dajm-šokolaaditrühvlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat
Krõmpsuvate šokolaaditükkidega trühvlid, mille muudab mahedamaks kohupiim, on suussulavad hõrgutised. Tore kingitus ka sõpradele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega kastrulis vahukoor ja või. Kuumuta, kuni või sulab. Tõsta tulelt ja lisa tükeldatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Lisa kohupiim ja konjak. Jahuta segu pool tundi külmkapis. Haki Dajm-šokolaad ning sega ülejäänud massi hulka. Määri segu fooliumiga vooderdatud madalaservalise kandilise vormi põhja. Lase külmkapis hanguda vähemalt 1 tund kuni üleöö. Lõika mass ruutudeks ja aseta need restile (hästi sobib näiteks ahjurest). Sulata kuumaveevannis valge šokolaad ja tõsta supilusikaga trühvlitele. Sulata tume šokolaad ning nirista valgele glasuurile teelusikaga või kilekotist, mille nurka on lõigatud väike auk. Lase glasuuril hanguda. Pane trühvlid paberist vormidesse ja hoia kuni serveerimiseni külmkapis õhukindlalt suletud nõus. Antud kogustest saab 40 trühvlit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisa 15.okt 2010 22:45
tulid välja väga head kuigi glasuurimine polnud kõige lihtsam ja trühvlid nägid natuke najakad välja aga maitselt super njämmad
Pallike 07.veeb 2010 12:38
Sai tehtud...kõik kiitsid ja minu mees enam ei söögi poekommi, vaid ootab, kuni ma jälle trühvleid teen :P
OTTIKENE 26.jaan 2007 16:03
same here,teen ära,siis kommin ok thx bye,nüüd nillima!
kikumammu 11.apr 2006 23:32
tundub "nami",proovin ää siis kommin edasi:P
1