Peotoidud  » Lihavõtted

Kalapatee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Patee on roog, mis valmib üllatavlt lihtsalt ning maitseb ühtviisi hästi nii kuumalt kui ka külmalt. Kaunima välimuse huvides võid patee keskele panna krabipulki või veidi krevette. Sobib hästi peolauale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega kõik patee ained köögikombainis (v.a. krabipulgad või krevetid). Kata piklik keeksivorm seest küpsetuspaberiga ja vala pool segust vormi. Aseta keskele krabipulgad või krevetid ning kalla peale ülejäänud segu. Tõsta vorm vesivanni ja küpseta ahjus 175°C juures 1 tund. Kummuta jahtunud roog alusele, kaunista tilli ning sidruniga. Serveeri koorest ja kalamarjast valmistatud ning soolaga maitsestatud kastmega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
monika 27.dets 2015 07:56
Täielik pläust,kui kui kalamarjakastet kõrval poleks olnud,poleks see patee üldse söödavv
1