Peotoidud  » Lihavõtted

Peetri juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Pihel
Valmistusaeg: üle 60 min
Pane ahi sooja 110 kraadi juurde. Purusta küpsised köögikombainis või kausis ja lisa sulatatud või.Sega küpsised ja või. Aseta vormi põhja küpsetuspaber, pane küpsisesegu 20 cm diameetriga vormi, mulju segu kergelt vormi põhja kinni. Küpseta põhja ahjus 5 minutit. Sel ajal, kui koogipõhi jahtub, valmista täidis. Selleks löö lahti munad koos suhkruga. Seejärel sega munadele lisaks ka kõik muud täidise osad ning sega ühtlaseks kreemjaks massiks. Vala täidis eelnevalt valmistatud põhjale ja küpseta ahjus 1 tund ja 20 minutit. Enne serveerimist kaunista kook värskete marjade ja melissilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
brussakas 24.märts 2008 20:15
ehk siis neid küpsiseid leiab täiesti tavalisest küpsiseriiulist poes ja peal digestive on nende nimi, mis ka pakendil kirjas... et oleks kõik selge :)
Atsinna 23.märts 2008 17:39
Oi, olen millegipärast kogu aeg teadnud, et need on kaeraküpsised. Aga sellegipoolest on nad head ja kastutan tihti.
siirikirikal 23.märts 2008 17:35
jah, digestive küpsiseid on mõeldud. Kusjuures need ei ole kaeraküpsised, nagu enamasti ekslikult arvatakse, vaid täisteranisust küpsised.
Atsinna 23.märts 2008 17:24
Ma arvan, et mõeldud on digestive küpsiseid, need on kaeraküpsised.
krissu88 23.märts 2008 17:00
selline loll küsimus et mis need digestiivküpsised on? vabandust kui nii rumal olen:P
jasmine 23.märts 2008 13:49
päris hea
1