Peotoidud  » Lihavõtted

Sügavkülmutatud pasha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kel vahetult enne pühi pole aega pashat valmistada, võib selle valmis teha nädal varem ja sügavkülma panna.
Kogus: 10 portsjonit
Soovi korral pane rosinad 10 minutiks 0,5 dl Amaretto likööri sisse ligunema. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa munakollased, kohupiim, rosinad, mandlipuru ja apelsinimarmelaad. Vahusta ühes kausis koor ja teises munavalged, sega ettevaatlikult ülejäänud massi hulka. Tõsta pashataigen külma veega loputatud keeksi- või tarretisevormi, kata pealt kile või kaanega ning pane sügavkülma. Võta magusroog pool tundi enne serveerimist külmast välja ja lase toatemperatuuril seista. Kasta vorm hetkeks kuuma vette ning kummuta pasha taldrikule. Kaunista puuviljade või marmelaadiga. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
stiina123 12.juuli 2010 10:32
mm, ma proovisin teha. palaval suvepäeval väga hea jahutus :P aga sidruni mahl ja vanillisuhkur on sellest õpetusest välja ununenud. see sai ka minu pashale saatuslikuks. vanilli ununes panemata :D
tädilane 03.apr 2006 12:43
Tundub huvitav peab proovima!
1