Peotoidud  » Lihavõtted

Pokaalipasha

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: 100 rooga
Pokaalipashale annab õhulisust vahustatud vanillikaste.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Vahusta vaniljekaste, sega kohupiima ja jogurtiga. Pese ja poolita viinamarjad, lisa kohupiimamassile. Lisa ülejäänud ained ning sega segamini. Tõsta iga pokaali põhja 2 tl kaunistamiseks mõeldud marmelaadi, seejärel jaga pasha sinna peale. Pane serveerimiseni külma. NB! Kui algul tundubki pasha vedel, siis külmas tõmbub see tahkemaks. Kaunista vahetult enne serveerimist viinamarjade ja mandlilaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kate 06.apr 2012 19:32
Mul jäi kuidagi kunstlik maitse. Kui sinna palju marju juurde panna, siis sobis. Ei midgi superhead. Väljanägemine ja kõik oli ilus, aga jahm...
Jaanika . 10.mai 2009 11:43
tegin täpselt nii , nagu retseptis kirjas on ja superhea tuli :) .
Kokkamas95 11.apr 2009 12:43
Tegin väikseid muudatusi: ananassikuubikute asemel panin mustsõstraid(külmuta-
tud) ja apelsinimarmelaadi asmel kasutasin virsikumarmelaadi. Väga maitsev magustoit tuli.
millimalli 16.apr 2006 12:13
väga maitsev!
1