Peotoidud  » Lihavõtted

Kõigi lemmik ehk lihtne lehttainapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu & Aed
Lihtsalt valmiv väike lehttainapirukas toorsingi, tomati, juustu ja munaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Jaota lehttainas kolmeks võrdseks ristkülikuks. Sega kausis munad, sulatatud juust, riivjuust ja hapukoor. Maitsesta pipraga ning vala segu tainale. Poolita kirsstomatid ja aseta "lemmiku" pinnale. Küpseta ahjus 200°C juures umbes 10 minutit. Vahepeale keeda muna 7 minutit. Võta pirukad ahjust ja sea igale 2 singiviilu, 2 munaviilu ja basiilikulehed. Piserda natukese oliivõliga ning serveeri. Retsept on mõeldud kolmele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
klaas 24.apr 2006 14:29
isuäratav ja väga rammus! ;)
lätsakas 16.apr 2006 14:21
Proovisin täna.Jäi arusaamatuks,miks peaks toorsink olema toorelt seal peal!?Soola võiks ka lisada ja järgmine kord küpsetan põhja nats ette.Mina panin toorsingiga koos ahju.
donati 10.apr 2006 09:12
proovin kindlasti
1