Peotoidud  » Lihavõtted

Avokaadoparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahedast avokaadost saab laheda magustoidu.
Kogus: 6 portsjonit
Lõika avokaadod pooleks ja eralda kivid. Piserda üle sidrunimahlaga, eemalda koor, tükelda viljaliha ning püreeri. Lisa apelsinimahl. Kuumuta piim keemiseni. Sulata selles suhkur. Jahuta ja vala avokaadosegusse. Haki piparmünt. Lisa segusse. Vahusta koor ja maitsesta soolaga. Sega avokaadoseguga. Tõsta segu vormi ja pane vähemalt neljaks tunniks sügavkülma. Jäätumise ajal sega paar korda. Võid valmistada selle väikestesse portsjonvormidesse või ühte suurde vormi-karpi. Lase enne serveerimist toatemperatuuril seista, et magustoit pehmeneks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
n00bhaxor 25.nov 2008 16:23
mõnus desert . Proovisin ja mulle maitses sobi hästi väikeseks ampsuks pärast praadi.:D
1