Peotoidud  » Lihavõtted

Aprikoosi-riisitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikuköök Autor: Martti Koppel
Kokasaate Hommikuköök 05.04.2008 retsept
Valmistusaeg: üle 60 min
Keeda riis piimas koos vanillipulgaga, jahuta ja tükelda konservvirsik. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega munakollased ja või, lisa suhkur, jahu, pähklid, keedetud riis ning virsikupoolikud. Vahusta munavalged ja lisa vaht kergelt segades tainale. Määri lahtikäiv vorm kergelt võiga ja vala tainas vormi ning küpseta 180 kraadi juures umbes 1 tund. Hiljem puudersuhkruga kergelt üle raputada.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sessu 27.jaan 2013 17:03
Riisiterad jäid siiski jah pisut kõvaks. Muidu päris maitsev tort virsiku/aprikoosisõp-
radele.
iriseja 26.nov 2010 18:23
riisiterad olid kõvad,sest piimaga keetes jääbki riis selliseks,jahu on vähe sellepärast pudeneb laiali..ühesõnaga pole suurem asi aga muidu päris maitsev:N:N
lendavluud 28.nov 2008 09:08
:Yasun tegema ja loodan parimat.
haskoav 09.mai 2008 19:49
väga hea ja lahe kook, olen küpsetanud juba mitu korda.
Maarja 30.apr 2008 12:26
Väga hea kook!
Pille 06.apr 2008 14:25
Väga maitsev ja mahlane kook.Riis oli supper seal sees.
1