Peotoidud  » Muu

Mustika-toorjuustukook

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Veevannis küpsetamine annab koogile vajalikku mahlasust ja nii ei kuiva kook küpsedes ära.
1 Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga või kuue väikese koogivormi põhja. Püreesta mustikad ja suhkur ühtlaseks ning suru läbi sõela. Mikserda toorjuust, suhkur ja vanillsuhkur ühtlaseks. Lisa ükshaaval pidevalt segades munad. Lisa ka vahustamata koor, sidrunimahl ja liköör. Sega ühtlaseks ja vala segu põhjale. Nirista peale mustikapüree ning sega muster hambatikuga pealt siiruviiruliseks.
2. Vooderda koogivorm(id) väljast kuni üles servadeni tugevamat sorti kahekordse fooliumiga ja aseta sooja veega täidetud suuremasse ahjuvormi või -pannile. Vorm peaks olema poolest saadik vee sees. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit, väiksemaid kooke 25 minutit. Keera ahjukuumus maha ja lase koogil tunni jagu ahjus puhata. Väiksematele piisab 30 minutist. Tõsta veevannist ja jahuta toatemperatuuril täielikult. Pane koos vormiga vähemalt 5 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Eemalda vormi servad ja kaunista soovi korral mustikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Myrru 23.juuli 2011 20:03
Ei ole proovinud aga arvan ,et päris hea.
Krissu 24.nov 2009 15:41
Väga maitsev kook, teen seda kindlasti veel
Atsinna 22.nov 2009 08:13
1 dl = 100 ml.
Rosalija 22.nov 2009 00:10
mis on1dl ja millisele kogusele see vastab.......
llo 04.nov 2009 15:04
mmmm , väga maitsev kook on. kindlasti soovitan kõikidele , hästi hea ;)
Laureen 16.okt 2009 12:19
Supper hea proovisin ja päris rammus ja magus.
1