Peotoidud  » Muu

Jõhvika-küpsisetort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Alvar Andres Virkus
Lihtsalt valmiv küpsisekook, mille tarvis ei laota küpsiseid alusele, vaid segatakse need muude ainetega kokku. Kindlasti lase koogil üleöö seista, siis tuleb see mahlane ja maitsev. Sobib emade- või isadepäeva üllatuseks.
Valmistusaeg:

VALMISTUSAEG: 20 MINUTIT +ÜLEÖÖ KÜLMAS

Kogus: 8 portsjonit
1. Murenda küpsised kaussi. Sulata pliidil kastrulis või.
2. Sega küpsised pohlamoosi, sulavõi ja kondenspiimaga. Tõsta peotäis jõhvikaid kaunistuseks kõrvale, lisa ülejäänud küpsisemassile ja sega läbi.
3. Tõsta küpsisesegu kilega vooderdatud (soovitatavalt piklikku) vormi ning pane külma, lase seista seal üleöö. Hommikuks on kook hästi läbi imbunud ja valmis lauale panekuks. Võid kasutada koogi tegemisel ka kirsimoosi, sel juhul lisa kuivatatud jõhvikate asemel kuivatatud kirsse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
:) 25.märts 2011 12:20
ma tegin seda vaarikamoosi ja vaarikatega , super hea oli ! :D ,
Atsinna 10.mai 2009 21:20
Tegin pohladega ja pohlamoosiga. Natuke pehme jäi, aga midagi tahaks muuta siin retseptis. Muidu täitsa hea.
helen 07.mai 2009 19:04
ma olen seda teinud.väga hea:)
1