Peotoidud  » Muu

Hakklihasuupiste leivakorvikestes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tavapärase salati asemel võib leivaümbrised täita ka soolase seguga ning seejärel ahjus valmis küpsetada. Kui valite mõne vedelama täidise, peaksite korvikeste siseküljed läbiligunemise vältimiseks pehme margariiniga sisse määrima.
Kogus: 12 portsjonit
Rulli koorikuta saiaviilud tainarulliga veidi õhemaks ja eemalda nurgad. Määri ühele küljele õhukeselt margariini. Suru viilud muffinipanni pesadesse nii, et margariiniga kaetud pooled jäävad vastu panni. Lõika sibul ja paprika hästi peeneks, sega mikseri tainakonksude abil koos ülejäänud ainetega ühtlaseks mahlaseks seguks. Jaga see leivaümbristesse ning küpseta 175° juures umbes 40 minutit ehk kuni liha on täiesti küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hellus86 16.märts 2010 19:28
Väga head! Teen teinekordki!
jaanus 29.juuli 2009 22:57
väga head, lisage natuke meira magusat sinepit ka,
neyu 15.apr 2009 13:51
Väga maitsvad!:Y
1