Peotoidud  » Muu

Röstitud küülikufilee õuna-tüümianisalsaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Indrek Kivisalu
Kogus: 4 portsjonit
Keeda suhkur poole klaasi veega paksemaks siirupiks. Koori õunad ning tükelda pisikesteks kuubikuteks. Puhasta tšillikaun seemnetest ja viiluta. Lisa kuuma siirupisse kõigepealt tšilli ja seejärel õunatükid. Kuumuta keemiseni ning tõsta pliidilt. Maitsesta veidikese hakitud tüümianiga.
Puhasta küülikufilee vajadusel kelmetest ning rösti paar minutit kuival kuumal pannil. Maitsesta soola ja pipraga ning järelküpseta ahjus 180° juures 5 minutit. 
Kui kasutad tavalist musta leiba, kuivata leivaviilud ahjus 130° juures krõbedaks. Serveeri lahtilõigatud küülikufilee õunasalsa ja tükkideks rebitud salatilehtedega, kasutades portsjonis toorainete eraldamiseks õhukest leivaviilu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa