Peotoidud  » Muu

Räimesült mustal leival

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: UpUp Lounge Autor: Aleksei Popov
Räimesült mustal leival, mädarõikavõide ja marineeritud porgandi-carpaccio´ga. Suupiste "Parim Toiduaine" võitjatoodetest, autoriks UpUp Lounge peakokk.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika leivaviilult ääred, seejärel lõika keskel pooleks ehk kolmnurkadeks. Viiluta porgand pikkupidi õhukesteks viiludeks ja aseta pooleks minutiks keevasse vette. Maitsesta soola, pipra, laimimahla ning oliiviõliga, jäta üheks tunniks marineerima. Määri leivakolmnurgad mädarõikavõidega ja kata porgandi-carpaccio ninig süldiviiludega. Kaunista maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa