Peotoidud  » Muu

Leivavaht astelpajuga

Keskmine hinne: 1.77 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Astelpaljumarjade asemel võid kasutada ka teisi värskeid marju, kui need peaksid olema tugeva maitsega. Pehme maitsega marjad, nagu näiteks mustikas, vahu hulka hästi ei sobi.
Kogus: 4 portsjonit
1. Aseta leib ja teised komponendid potti keema. Keeda massi madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lase massil maha jahtuda.
3. Vahusta massi mikseriga järjest umbes 10 minutit.
4. Vahusta rõõsk koor ja serveeri seda leivavahu kõrvale. Lisa juurde ka värskeid marju.

SOOVITUS:
* Marjade ja vee asemel võid kasutada vahus ka mahla või moosi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokk 18.dets 2011 18:54
Teen selle võistlustel:P
mari 05.jaan 2011 16:12
täna teen:D
vjsika 05.sept 2010 09:46
Tuleb täna järgi proovida :)
kylli 03.sept 2010 10:35
õunaga saab ka jube nämma
Jaakster11 29.mai 2010 23:08
ma tegin seda teist korda, ja 1 nipp! valage sellele piima, ja peale veits vahukoort. hullul yum!:P:Y:D:P:Y:D
1