Peotoidud  » Muu

Valge šokolaadi tort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Garanteeritud publikumenuga tort, mida nii oma pere kui sõbrad-tuttavad hakkavad kindlasti järgmiste pidude jaoks ette tellima.
Aseta tordipõhi küpsetuspaberist kettaga kaetud vormi ja immuta mahlaga. Sega toasoe toorjuust mikserikonksudega pehmeks. Pane tükeldatud šokolaad õhukindlalt suletavasse kilekotti, suru enne kinnipanekut õhk välja ja aseta tulisesse vette. Paisuta želatiinipulber mahlaga, sulata kuumaveevannis. Vahusta koor 2 sl suhkruga, toasoojad munavalged 1 sl suhkruga. Vahusta sulanud šokolaad toorjuustu hulka, lisa leige želatiinilahus.
Kalla vahukoor segu peale ja tõsta lusikaga segamini, lisa vahustatud munavalged ning tõsta samuti segamini. Kalla segu vormi ja silu märja lusikapõhjaga siledaks. Kata fooliumiga ning pane järgmise päevani külma. Serveerimisel sõelu pinnale kakaopulbrit, soovi korral kasuta paberist šabloone. Kastmeks purusta poolsulanud marjad sauseguriga, vaarikad võid seemnete eemaldamiseks läbi sõela hõõruda. Suhkrut lisa maitse järgi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nups 26.okt 2012 11:06
Kas see tuleb siis nagu tarretisekoogi moodi või ,et nagu kui tal see ?elatiin sees on ,on ta nagu selline tarretuv?:R
nana 13.nov 2010 12:40
Kunagi ammu tegin vanaema juubeliks seda torti, aga järgisin esimese kommenteerija nõu ja põhja tegin digestive küpsistega. Juurde pakkusin maasika toormoosi. Külalistele maitses väga!
Hedy 16.jaan 2010 17:00
Tegin seda kooki ja see tuli täpselt sama ilus, kui siin pildil. Pakkusin sõpradele seda torti oma sünnipäeval aga mitte keegi polnud sellest kahjuks vaimustuses, ka mulle endale see tort ei maitsenud, õnneks oli mul ka tehtud teine vahukoore tort, mis aitas mind hädast välja!
krissu 08.juuni 2009 09:41
normaalne
siiiir 16.jaan 2009 14:23
super hea tort. eriti, kuoi teha biskviit põhja asemel Digestive`i küpsistest põhi ja osa toorjuustu asendada kodujuustuga... vat see viib keele alla ;)
1