Peotoidud  » Muu

Võileivatort kanaga

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Taine kanafilee passib hästi võileivatordiks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1.  Aseta kanafilee marinaadi sisse paariks tunniks seisma ja grilli või küpseta seejärel filee ahjus. Lase küpsetatud kanal maha jahtuda ja haki võimalikult väikesteks tükkideks.
2.  Sega kanaliha hulka majonees.
3.  Vahusta omavahel toorjuust ja vahustatud vahukoor, jaga kolme ossa ning sega kolmandik kogusest kanalihaga läbi.
4.  Lõika tomatid neljaks, eemalda seemnekojad ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks.
5.  Sega tomatikuubikud teise osa toorjuustuvahuga ja lisa hakitud petersell.
6.  Eemalda saialt või leivalt koorikud, jaota viilud kolme ossa ja pintselda immutamiseks puljongiga.
7.  Lao esimene osa põhjaks, määri sellele kanalihaga kreem, lao peale teine osa viile, jaota sellele ühtlase kihina tomatitega kreem ja kata kolmanda osa viiludega.
8.  Kata tort kolmanda osa kreemiga ja kaunista salatilehtede, mango ja poolitatud maasikatega.

IDEE: Kui eelistad tugevamaitselisi marinaade, kasuta näiteks suitsumaitselist BBQ-marinaadi.

NIPP: Kui kana valmistamiseks ei ole aega, võid tordi valmistamisel kiirkorras kasutada ka poest ostetud grillkana.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
OIH 23.sept 2011 17:01
:);):(:D
1