Peotoidud  » Muu

Punane munarull toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Hea koka käsitööoskusi näitavad just suupisted.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Tee loetletud ainetest pannkoogitainas, lisades sulatatud või viimasena. Kalla küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile, raputa riivjuust ühtlaselt peale ja küpseta 200° juures 30 minutit. Kummuta tainaplaat teisele küpsetuspaberile ning lase jahtuda. Määri täidis plaadile ja keera tihedalt rulli, hoia kuni serveerimiseni (vähemalt paar tundi) külmas. Täidisena kasuta küüslaugu või murulauguga toorjuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rail 17.juuni 2012 14:04
maitse pole suurem asi. Kuidagi n.ö. hall maitse. Iseenesest välja tui küll ja sai küpsetada aga jah, maitseelamust ei saanud. Kas oleks pidanud olema mingi teravam tomatipasta vms.
siirikirikal 14.apr 2011 09:58
Munarulli segu peaks enne küpsetamist meenutama pigem omletisegu, mitte pannkoogitainast, jahu kogus on siin täiesti õige.
hämmeldunud 14.apr 2011 09:09
8 inimese portsu läheb 2,5spl jahu - see ei ole lihtsalt võimalik! See ei ole mitte pannkoogitainas, vaid punane munapiim ning küpsetada seda küll ei saa. Mis see õige kogus siis ikkagi on?
1