Peotoidud  » Muu

Karamellistatud kitsejuust brioche´i ja Eesti õuna tšatniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vein ja toit. Vana Maailm Autor: Roman Zaštšerinski
Kitsejuust inspireerib looma tõeliselt külluslikke maitsekombinatsioone.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Brioche´i valmistamiseks pane toatemperatuurini soojenenud piima sisse pärm, sool ja suhkur ning lase 20 minutit seista. Lisa jahu ja sega. Seejärel lisa ühekaupa munad ja sega taas. Lisa sulavõi ja lase 2,5 tundi seista. Määri kandiline ahjuvorm seest võiga, täida 2/3 vormist tainaga ja lase 20 minutit kerkida. Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit.
Raputa kitsejuust üle fariinsuhkruga. Kuumuta ahi 250 kraadini ja pane juust 4-5 minutiks ahju, kuni suhkur karamellistub.
Õunatšatni valmistamiseks pane potti vesi, suhkur ja äädikas ning keeda 2-3 minutit. Lisa õunakuubikud ja keeda veel 1 minut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa