Peotoidud  » Muu

Brüleekreem, väikese vungiga

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Madalal temperatuuril küpsetatud muna-kooremass jääb kreemiselt siidine.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Klopi munad suhkruga lahti.
2. Lisa munasegu sisse liköör.
3. Kuumuta potis rõõsk koor koos vanillikaunaga ja lase seejärel pisut maha jahtuda.
4. Eemalda kuumutatud koorest vanillikaun ja sega omavahel koor ning munasegu.
5. Vala munamass väikestesse vormidesse ja küpseta 110kraadises ahjus 30–35 minutit.
6. Lase vormidel jahtuda ja tõsta vähemalt paariks tunniks külma seisma.
7. Enne serveerimist puista kreemile suhkur ja karamellista see leeklambiga.

SOOVITUS
* Enne segu vormidesse valamist võid selle sõelast läbi lasta, et tulemus oleks võimalikult kreemjas ja ilma tükkideta.
* Suhkrukihi karamelliseerimiseks on parim leeklamp, sobivad nii spetsiaalsed köögitarvikud kui ka ehituses kasutatavad väiksemõõdulised põletid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merliin 21.veeb 2014 19:30
Minu lemmik magustoit restoran Wiccas :)
Jaanika 10.dets 2012 13:08
hullult hea on, proovisin :)
1