Peotoidud  » Muu

Juustukorvikesed kohupiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Muretainast valmistatud väikesed korvikesed, täidiseks küüslaugukohupiim piiniapähklitega ning soolane kohupiim suitsusingitükikestega. Antud kogusest saab 4 umbes 10 cm läbimõõduga korvikest.

Sõelu jahu kaussi ja sõtku koos teiste ainetega tainaks, pane u 30 minutiks külma. Rulli tainas jahuga ülepuistatud laual lahti ja pane nelja u 10 cm läbimõõduga koogivormi. Katteks sega kokku kohupiim, või, jahu, sool ja pipar. Lisa pidevalt segades ka munad. Koori ja haki peeneks küüslauk ning sega poole kohupiimamassiga. Täida küüslaugukohupiimaga kaks vormi ja silu pealt ühtlaseks. Kuivrösti pannil piiniapähkleid ja pane korvikeste peale. Täida ülejäänud kohupiimamassiga ka teised kaks vormi. Lõika keedusink kuubikuteks, kalla kahte viimasesse vormi ja kaunista salveilehtedega. Küpseta ellsoojendatud ahjus 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.jaotus) 15-20 minutit. Serveeri toasoojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa