Peotoidud  » Muu

Carpaccio veisesisefileest

Keskmine hinne: 4.54 Allikas: Liharaamat
Eelroog hea kvaliteediga lihast, mis valmib vähese vaevaga, ent nõuab veidi vilumust.
Kogus: 4 portsjonit
Valmista maitsesegu ning määri lihale, pane liha kilekotti ja tõsta ööpäevaks külma. Seejärel keera liha fooliumisse ja tõsta 1-2 ööpäevaks sügavkülma. Serveerimisel lõika lihast hästi õhukesed viilud. Soovi korral paku koos sinepikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mans 06.sept 2007 10:06
Väga hea eelroog lihasõpradele ja kerge valmistada, tuleb ainult arvestada, et see tuleb 2-3 päeva enne pidupäeva valmis teha.
1