Peotoidud  » Muu

Suitsulõhega sushi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Suitsulõhega sushi lõhnab juba eemalt vastupandamatult ja sulab suus ühtseks maitsekimbuks. Klaas pehmekoelist valget veini puhastab suu uueks maitseelamuseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund külmikus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kata madalate servadega piklik toidukarp kilega, laota põhja suitsulõhe, määri wasabi-majoneesiga, kata paraja koguse keedetud riisiga ja vajuta ühtlaseks.
2. Aseta kõige peale parajaks lõigatud nori-leht, kata karp kaanega ja jäta külmkappi seisma.
3. Umbes tunnist piisab, et nori muutuks pehmeks ja lõigatavaks. Kalluta karbi sisu lõikelauale või taldrikule, lõika suupärasteks tükkideks, kaunista pealt kalamarjaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa