Peotoidud  » Muu

Tuunikalaga sushi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Tuunikala pole meil iial olnud liiga kättesaadav, liiga odav ega liiga argine. Selle söömine on seega pigem püha.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund

Kogus: 4 portsjonit
Lõika fileerimisnoaga tuunikalast õhukesed viilud, kata sellega toidukarbi põhi, määri peale mangokastet, kata keedetud riisi ja noriga, jäta külmikusse umbes tunniks seisma. Leota kuivatatud vetikaid külmas vees 5 minutit. Loputa sõelal jooksva vee all, pigista kuivaks ja sega mõne tilga seesamiõliga, raputa peale 0,5 tl suhkrut ja seesamiseemneid, sega läbi Kummuta karbi sisu taldrikule, lõika terava noaga suupärasteks tükkideks, kaunista pealt wakame-salatiga.

NIPP!
mangokastme võid asendada ka ploomikastme või magusa tšillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa