Peotoidud  » Muu

Arbuusi-krevetisalat

Keskmine hinne: 3.71 Allikas: Värvilised salatid Autor: Angelica Udeküll
Värskendav, kerge ja isuäratav salat ei röövi liigselt aega ja maitseb nagu ehe piduroog.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori krevetid, tee seljale sisselõige ja eemalda soolikas.
2. Kuumuta pannil õli. Lisa küüslauk, tšilli, ingver ja krevetid. Maitsesta soja- või kalakastmega ja küpseta paar minutit, kuni krevettide valmimiseni.
3. Lõika arbuus kuubikuteks.
4. Koori ja fileeri laim.
5. Lõika roheline sibul paari sentimeetri pikkusteks juppideks. Sega kõik salatiained omavahel ja puista peale maitseroheline.

HEA TEADA:
Vesivirn ehk vesilääts on tagasihoidliku maitsega salatitaim, mis kasvab sageli lille- ja köögiviljapeenardes umbrohuna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa