Peotoidud  » Muu

Küpsisekräsupea

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Hästi šokolaadine, pehme ja mahlane küpsisekook. Kui soovid, võid küpsiste hulka segada ka hapukaid kuivatatud marju, näiteks jõhvikaid või kirsse.
Valmistusaeg: 20-40 min

12 tundi maitsestumiseks

Lao 12 küpsist alusele koogi põhjaks ja kata moosiga. Purusta ülejäänud küpsised kaussi. Lisa küpsisetükkidele hapukoor, rosinad, jõhvikad ja marmelaaditükid ning sega ühtlaseks. Lase 5–10 minutit seista, et osa koorest imenduks küpsistesse. Tõsta segu küpsise-moosikihile. Pane kook 1 ööks külmkappi maitsestuma. Glasuuri tarvis mõõda potti või ja koor, kuumuta keemiseni ning tõsta pliidilt. Lisa potti tükeldatud šokolaad ja kakaopulber, sega šokolaadi sulamiseni. Nirista glasuur koogile ja kaunista kommipuruga.
Kogus 8 - 10 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M. 06.veeb 2014 12:08
Meeletult hea kook! Kui määrida küpsistele pohlamoosi, tuleb imehea!
Ütu 24.mai 2013 11:26
hea kook
silviana 10.mai 2013 23:14
see vist imehea
1