Peotoidud  » Muu

Basiiliku ja sidruniga panna cotta

Keskmine hinne: 2.61 Allikas: Oma Maitse Autor: Martin Dixon Tyrer
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 12 tundi tarretumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Sega kokku kõik ained, v.a želatiin, ja aja kiiresti keema. Tõsta keema tõusnud segu tulelt ja jäta vähemalt 35 minutiks seisma. Võta želatiinilehed ja leota neid külmas vees. Kuumuta kooresegu uuesti ja sulata selles želatiin. Kalla piimjas segu läbi sõela väikestesse metallkaussidesse ja jäta ööseks seisma. Kui on soov magustoitu kiiremini saada, siis tuleb rohkem želatiini lisada. Serveerides haki desserdile veidi basiilikut.

SOOVITUS!
Sidruni ja basiiliku võid asendada suvemarjadega, näiteks mustikate ja vaarikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa