Peotoidud  » Muu

Kreemikorvikesed marjade ja puuviljadega

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maheda kreemitäidisega korvikesed kaunistavad iga peo- või kohvilauda. Kasutades erinevaid marju ja puuvilju, saad värviküllase koogiliua. Toorjuustukreemi asemel võid koogikesi täita ka klassikalise võikreemiga. Kogus 24 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 30 minutit külmas + 10 minutit ahjus

Taina valmistamiseks kuhja lauale jahu, lisa sool, suhkrud ja võitükid. Haki noaga, kuni saad puruse segu. Löö keskele muna, sega ühtlaseks tainaks ning suru kokku. Keera toidukilesse ja pane pooleks tunniks külma. Siis rulli tainas õhukeseks, 5 mm paksuseks plaadiks. Lõika vormidest paar sentimeetrit suuremad tainakettad või -ovaalid (vastavalt vormi kujule). Suru need vormide põhja ja äärtele. Küpseta 225kraadises ahjus 10 minutit või kuni korvid on kuldpruunid ja küpsed. Jahuta ja kummuta vormist.
Täidise tarvis hõõru mascarpone tuhksuhkruga pehmeks. Maitsesta vanillsuhkru ja brändiga. Tõsta korvikeste põhja kiht džemmi ning pritsi kondiitripritsist või pane lusikaga peale kreemi. Kaunista korvikesed marjade ja/või puuviljadega. Želee jaoks kuumuta vesi ja mahl, sega hulka suhkur. Kata marjad ja/või puuviljad želeeseguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa