Peotoidud  » Muu

Kondenspiimajäätis vaarikate ja pistaatsiapähklitega

Keskmine hinne: 3.68 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kreemine, pisut hapuka vaarikalisandiga jäätis, mille peale lisa krõmpsuvaid pähkleid. Kogused 4-6-le sööjale.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 5 tundi sügavkülmikus

Kogus: 6 portsjonit
Vahusta koor ja sega see kondenspiimaga. Purusta vaarikad kahvliga võimalikult peeneks ja lisa juurde suhkur. Kalla koore-kondenspiima segu kaanega kaetavasse plastiknõusse ja tõsta lusikaga peale 5-6 spl vaarika toormoosi. Sega see hooletult lusikaga massi sisse, nii et jäätis jääks triibuline. Aseta 5 tunniks sügavkülmikusse.

Enne sööma asumist haki pistaatsiapähklid peeneks. Tõsta jäätis 15 minutiks toatemperatuurile ja aseta serveerimisnõudesse. Puista peale hakitud pähkleid.


SOOVITUS:
VAATA PÕHJALIKKE SOOVITUSI KONDENSPIIMAJÄÄTISE VALMISTAMISEKS SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hans Heiki 08.jaan 2014 10:37
See on täiega hea toit!!! Proovige!!!
1