Peotoidud  » Muu

Pirnistruudel šokolaadipudinguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Struudel on parim soojalt, pisut pärast ahjust võtmist. Serveeri kõrvale külma vanillikastet või -jäätist.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 35 min + tainas seisab 1 tund + ahjus 35 min

Kogus: 4 portsjonit
1. Sega jahu õli, soola ja veega. Vormi palliks ja pane tunniks sooja kohta. Sega piim suhkru ja vanillsuhkruga. Tõsta sellest 5 sl ja sega pudingupulbri ja munakollasega. Lase piim suhkruga keema, lisa munakollase ja pudinguga segatud piim. Kuumuta keemiseni ja tõsta tulelt.
2. Koori pirnid ja lõika viiludeks. Sega vein vanillsuhkruga, kuumuta keemiseni. Vala veinisse pirniviilud ja keeda 2 minutit. Lase jahtuda.
3. Rulli tainas hästi õhukeseks. Määri sellele täidise kreem ja tõsta peale pirnilõigud. Keera rulli. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri pealt sulatatud võiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 35–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa