Peotoidud  » Muu

Sõstradžemmi- ja juustupirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitset saab varieerida eri džemmidega. Juustuks sobib eriti poolkõva laabijuust (emmentali, gouda vms), pikantsust lisab ka sinihallitusjuust. Pirukad on parimad leigelt. Kogus 20 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 30 min + ahjus 10 min

1. Rulli tainas 0,5 cm paksuseks ja lõika sellest vormi või klaasiga u 10–12 cm rattad. Sega džemm kartulijahuga. Lõika juust 0,5 cm kangideks.
2. Tõsta igale tainarattale džemmi ja juustukang. Tõsta ääred ülespoole ja suru kokku, et džemm tainast välja ei voolaks. Pane ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 8–10 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa