Peotoidud  » Muu

Kreete ema kohupiima-kondenspiimakook

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Pere ja Kodu
Lihtne ja maitsev kook, mida saab küpsetada igal aastaajal. Suvel serveeri seda värskete marjadega, muul ajal hapuka toormoosiga, mis on üsna magusale koogile sobiv kaste.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Põhja valmistamiseks sega jahu, küpsetuspulber ja suhkur. Lisa või ja näpi purutaoliseks massiks. Seejärel lisa vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Suru tainas vormi põhja ja eelküpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
2. Täidiseks sega munad ja toorjuust. Lisa ülejäänud täidiseained ja sega ühtlaseks. Vala täidis eelküpsetatud koogipõhjale ning küpseta 180 kraadi juures veel 45 minutit. Kõige parem on see kook jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Inna 29.jaan 2014 15:51
Tõesti maitsev kook aga natuke magus ,kindlasti hapukas moos on tõesti õige valik!
Küpsiseplika 03.jaan 2014 18:19
Super hea tõesti ;) Soovitan!! (Aga võiks serveerida tõesti hapukama moosiga)
Egerli 10.nov 2013 19:10
Super kook! Väga mahlane ja maitsev :) soovitan!
Grethe 23.sept 2013 10:38
See kook on fantastiline! Eriti hea teisel-kolmandal päeval, viib lihtsalt keele alla koos mõnusa maasika toormoosiga! :)
1