Peotoidud  » Muu

Juustu-juurviljapallid

Keskmine hinne: 3.79 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pealt krõbedad ja seest kreemised pallid maitsevad hästi koorese dipikastmega. Õlis küpsenud pallid on mõnusalt krõbedad, ahjus valmistatud aga tervislikumad.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 min + 30 min külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
1. Koori kaalikas ja porgand, tükelda ja hauta väheses vees pehmeks. Lase jahtuda ja püreeri või riivi
peeneks. Klopi munad lahti, klopi hulka jahu. Sega juurde riivjuust ja juurviljapüree. Maitsesta soola, pipra
ja jahvatatud paprikaga. Lase pool tundi külmkapis seista.
2. Vormi segust pallikesed ja veereta riivsaias. Friti õlis pruuniks ja krõbedaks või küpseta 225-kraadises ahjus 10–12 min. Serveeri dipikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
INGE 24.aug 2014 15:28
VÄGA SUPER..JA LIHTNE, TOITEV..NING HEA VÄLIMUSEGA AMPSUKE
1