Peotoidud  » Muu

Strooganov sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Parim (ja kallim) on see valmistada veise sisefileest – valmib kiiresti. Muude tükkide puhul tuleks arvestada aga lihtsalt pikema haudumisajaga. Sinihallitusjuust annab mõnusa aimatava maitse, soovi korral võid seda rohkemgi lisada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha peenikesteks kangideks. Pruunista pannil õlis 2–3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja prae 2 kuni 3 minutit, kuni on pehmed.

2. Vala hulka kuum puljong, kuumuta keemiseni ja kaabi hoolega panni külge jäänud praejäägid. Lisa äädikas ja koor ja hauta pool tundi või kuni liha on pehme. Sega hulka murendatud hallitusjuust ja maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 21.juuni 2014 21:52
Kasutasin sea sisefileed. Punastest sibulatest hakkas hale, sest nende värv hautamise järel muutus mitte just isuäratavaks. Kõik oli maitsev, kuni lisasin sinihallitusjuustu- tegi vängeks ja hallituse laigud pole samuti just kõige isuäratavam vaatepilt.
1