Peotoidud  » Muu

Ahjupannkook ploomidega

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Pannkoogid ja vahvlid Autor: Pille Enden
Soe ahjust tulnud pannkook on eriti maitsev kontrastselt külma jäätisega. Sorts Vana Tallinna likööri või brändit annab täidisele mõnusa maitse, kuid ei ole kohustuslik.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega tainaained ja lase 20–30 minutit seista.

2. Lõika ploomid pooleks või neljaks. Sulata või pannil ja küpseta ploomid pehmeks. Selleks kulub umbes 10 minutit, olenevalt ploomidest. Lisa suhkur ja kaneel ning sorts likööri ja kuumuta segades läbi.

3. Vala tainas umbes 25x30 cm suurusesse, võiga määritud ahjuvormi. Tõsta tainale ploomid ja küpseta 225 kraadises ahjus 25 minutit, kuni pind on kuldpruun. Raputa peale kaneelisuhkrut ja serveeri jäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa