Peotoidud  » Muu

Eva-Maria kohvi-Pavlovad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Väljakannatamatu magusaisu korral võid koogikest kostitada veel sulašokolaadiga. Kõrvale võta üks hea kange kohv. Väga hõrk!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vahusta toasoojad munavalged korralikult läikivaks valgeks vahuks. Lisa tasapisi suhkur, vahusta ja vahusta. Haki metspähklid peeneks, lahusta kohvi pisikeses tilgas kuumas vees ja sega ettevaatlikult munamassi hulka. Kui pähklid on pruuni kesta sees, rösti neid enne ahjus ja pudista koor lahti.

2. Soojenda ahi 150 kraadini, tõsta munamassist küpsetuspaberile parajad pilvekesed. Pista ahju, keera kuumus kohe 120 peale ja ära enam ahjuust ava. Küpseta 1,5–2 tundi. Siis keera ahi kinni ja jäta koogikesed veel üle öö jahtuma. Hommikuks peaksid need olema kuivad ja “kõlisevad”.

3. Kreemi tarvis vahusta koor, maitsesta tilgas kuumas vees lahustatud kohvi, suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa mascarpone ja sega ühtlaseks. Fileeri apelsinid. Lao igale pilvekesele kreemi, apelsinitükikesi ja marju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa