Peotoidud  » Muu

Kevadrullid tšillise dipikastmega

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Aasiapäraseid köögiviljatäidisega rulle võib pakkuda nii frititult krõbedas riisitainas kui ka värskelt. Mõlemal juhul on rullid parimad kohe pärast valmistamist ja koos dipikastmega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kooritud porgand, paprika ja juurseller tikkudeks. Viiluta seened ja lõika kapsas ribadeks. Sega austrikaste, puljong, sojakaste ja suhkur. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Aja 2 sl õli pannil kuumaks. Kuumuta köögivilja ja seeni 2– 3 minutit. Sega hulka kaste. Jahuta.

3. Kasta riisipaber kuuma vette. Väikeste rullide valmistamiseks lõika pehmenenud paber pooleks. Tõsta 2 sl jahtunud täidist paberi alumisele poolele, nii et ääred jäävad vabaks. Lisa idandid. Keera alumine äär täidisele peale. Keera siis parem ja vasak külg peale ja rulli kokku.

4. Serveeri kohe või friti õlis 3–4 minutit krõbedaks ja kuldpruuniks. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Sega dipikastme ained ja serveeri rullide juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa