Peotoidud  » Muu

Väikesed juurvilja-juustupirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Krõbeda põhja, krõmpsude juurikate ja pikantse juustuga pisipirukad sobivad suupistelauale imehästi. Kui soovid päris pehme täidisega suupistet, keeda juurviljaviile eelnevalt 2–3 min.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Koori juurviljad ja lõika õhukesteks viiludeks.

2. Rulli tainas õhukeseks ja lõika väikesteks ruutudeks või ristkülikuteks. Tee igale nelinurgale sisselõige u 0,5
cm kauguselt äärest. Raputa üle riivjuustuga ja lao peale õhukeseks lõigatud juurviljaviilud. Piserda õli ja palsamiäädikaga.

3. Lõika hallitusjuust viiludeks ja lao pirukatele. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa