Peotoidud  » Muu

Kilu-rukkileivapallid

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suutäis soolast kulub alati ära ja võib külmkapis varuks olla. Ka külmlauale on selline amps igati sobiv. Kogus 20 kuni 24 tükki.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Lõika leivalt koorik ja peenesta sisu.

2. Haki kilufi leed peeneks, lisa leivapurule koos hakitud munadega.

3. Hõõru hapukoor ja toorjuust ühtlaseks. Hõõru koos hakitud murulauguga leivasegu hulka.

4. Veereta segust pallikesed ja pane vähemalt tunniks külmkappi. Soovi korral veereta pallikesi enne külmkappi panekut riivleivas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa