Peotoidud  » Muu

Keelesalat

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Keel on sedavõrd mahe ja muhe, et selle kõrvale sobib korraga mitu vägevat maitselisajat.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika keedetud keel, pirn ja hapukurk väikesteks kuubikuteks.
2. Sega mädarõigas majoneesi, hakitud peterselli ja soolaga.
3. Vala kaste salati komponentidele ja sega õrnalt läbi.
4. Serveeri leival või salatilehtedega.

HEA TEADA!
*Võid salati tõsta ka vormidesse ja seejärel taldrikule kummutada, nii mõjub see eriti peenena.


Kuidas keeta veisekeelt?
1. Aseta veisekeel potti ja kata üleni veega.
2. Lisa maitseks pipar, vürts, sool ja loorberilehed ning keeda paar tundi.
3. Keedetud keel tõsta korrkas jääkülma vette ja eemalda pealmine valge kiht. Kui keelel maha lased jahtuda, on keelelt valget kihti eemaldada palju keerulisem.
4. Kui soovid keelt salatis kasutada, lase n-ö kooritud keelel enne maha jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Diana 27.jaan 2014 16:35
Üllatavalt hea salat, tõeliselt maitsev!
1