Peotoidud  » Muu

Soolapadjal küpsenud kuld-merikoger aedubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Bonduelle
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund kala maitsestumiseks

Kogus: 2 portsjonit
1. Haki kõik maitsetaimed peeneks, pane kala kõhuõõnde, lisa 2 sl oliiviõli, soola ja pipart.

2. Lase kalal 1 tund tõmmata.

3. Kata ahjuvorm küpsetuspaberiga, vala sellele 1 kg soola ja kuumutage seda ahjus 5 minutit temperatuuril 180  kraadi C.

3. Aseta kala kuumale soolale ja küpseta ahjus 10 minutit (pööra kala vahepeal ehk 5 minuti pärast).

4. Samal ajal kui kala küpseb, keeda aedube paar minutit ja kurna. Pane pannile 1 sl võid, lisa oliiviõli, peenestatud küüslauk ja prae kergelt läbi. Seejärel lisa aedoad, riivitud apelsinikoor, soola ja pipart ning prae 2 minutit. Võtakala ahjupannilt ja serveeri küpsete aedubadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa