Peotoidud  » Muu

Täidetud kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Õrna ja hõrgu vasikatäidisega kana nõuab pisut näputööd. Eraldatud kontidest saab maitsva puljongi keeta.
Küpsetamistemperatuuriks oli 180 kraadi.
Valmistusaeg: üle 60 min

40 min + 1 tund 20 min

Kogus: 6 portsjonit
1. Kana puhastada tuleleegil, eraldada selgroog ja ribid, kuna koivadesse ja tiivanukkidesse jätta luud. Kondid võib katki raiuda ja külma veega keema, saab lihaleent. Luudelt kaabitud liha ajada läbi masina ühes vasikaliha ja pekiga.

2. Lihaleemes leotatud sai ajada samuti läbi masina. Sellele taignale segada sool, pipar, või, muna ja hakkitud peterselli lehti. Hõõruda segu hästi kobedaks. Kana seesmise ja välimise poolele riputada soola, pipart ja kana täita selle täidisega. Õmmelda kinni ja nööriga siduda koivad kokku (keetes on parem asetada marlisse).

3. Asetada pannile, panna võitükikesi. Kui 20 min on ahjus olnud, valada lihaleent ja küpsetada vähemalt 1 tund, kastes iga 5 minuti järele.

Retseptis on kasutatud vana kirjapilti vanast retseptivihikust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Peep 30.aug 2015 10:31
See on oivaline!
1