Peotoidud  » Muu

Moorapead toorjuustukreemiga

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Biskviiti, kreemi, šokolaadi – seda kõike sisaldab see mõnus kook. Kes moorapäid tihti valmistab, võib soetada vastava küpsetuspanni, kus saab ilusa kujuga biskviite küpsetada.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 min + küpsemiseks 8–10 min

Kogus: 8 portsjonit
1. Eralda munakollased ja valged. Vahusta rebud poole suhkruga.

2. Munavalged vahusta ülejäänud suhkruga. Sega hulka jahu ja kõige lõpuks munavalged. Pigista kondiitripritsist või tõsta lusikaga ahjuplaadile küpsetuspaberile paarisarv 5–6 cm kettaid. Küpseta 200-kraadises ahjus 8–10 min või kuni on helepruunid. Lase jahtuda.

3. Hõõru mascarpone ja kondenspiim ühtlaseks, maitsesta brändiga.

4. Immuta biskviitkookide siledad pooled mahlaga, määri pooltele koogipooltele kreemi ja pane teine pool peale. Lase mõni aeg külmas seista.

5. Valmista glasuur. Mõõda või, šokolaad ja vahukoor paksupõhjalisse potti ja kuumuta sulamiseni. Sega ühtlaseks. Kasta moorapead ühelt poolt glasuuri ja lase jahedas taheneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nublu 17.märts 2014 10:00
niiiii head . :)
1