Peotoidud  » Muu

Šokolaadimuffinid peediga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Peeti nende muffinite maitses küll ei aima, samas teeb peet muffinid väga mahlaseks ja mõnusaks. Nirista peale valget šokolaadi ja kaunista meelepäraselt. Paki jahtunult tsellofaani või õhukindlasse karpi – nii säilib muffin mahlasena. Parimad küpsetamispäeval! Kogus 12 kuni 15 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Sulata šokolaad veevannis. Vahusta toasoojad munad suhkrutega kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa munavaht jahude sekka, samuti õli, peeneks riivitud peedid ja väheke jahtunud sulatatud šokolaad.

2. Sega ühtlaseks ja kalla pabervormidega vooderdatud muffinipesadesse. Küpseta ahjus 200 kraadi juures
15–20 minutit. Lase jahtuda.

3. Sulata glasuuri jaoks valge šokolaad veevannis, nirista muffinitele ja kaunista meelepäraselt, miks mitte roositee lehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa