Peotoidud  » Muu

Lambapraad kadakamarjamarinaadis punase kapsa salatiga

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kooslus, mis hurmab.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Purusta kadakamarjad uhmris ja sega äädika, soola ja pipraga. Hõõru lambakints sellega kokku ja jäta 1 ööpäevaks kilekotti jahedasse marineeruma. Pühi segu ära ja tõsta lambakints ahjupannile, kalla pannile 3/4 l vett kastmiseks.

2. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 1–2 tundi, kuni praad küps. Kasta iga 10–15 minuti järel leemega. Kui pealmine külg pruun, keera lammas teistpidi ja küpseta edasi, ikka leemega kastes. Lõika praad ristikiudu viiludeks.

3. Kastmeks keeda pruun olemasolev praeleem koore ja jahuga läbi. Kui praeleem on liiga kokku keenud, lisa kastmele väheke vett juurde.

4. Lõika kapsas triipudeks (ribadeks) ja lase mõni tund soolvees seista. Kalla soolvesi läbi sõela ära ja sega ettevalmistatud kapsad järgmise kastme hulka: hapukoor, maitse järgi sinepit ja suhkrut, lisaks väheke äädikat. Sega kõik kergelt läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa